M-am mutat!

Ar trebui ca în 6 secunde să fii redirecţionat automat. În caz contrar accesează
http://www.injineru.ro/
şi actualizează-ţi bookmark-urile.

Tuesday, April 20, 2010

Poveste... colorată

Omul nu trăieşte doar din muncă, trebuie să se şi relaxeze, iar dacă face şi niscaiva execiţiu fizic cu atât mai bine.
        Duminică (18.04.2010) a fost o zi specială pentru mine, atât din punct de vedere al evenimentului la care am participat cât şi al formării mele ca biciclist. Dacă primul m-a încântat vizual al doilea mi-a dat dureri în picioare... la propriu. Cele două sunt strâns legate între ele astfel încât pentru a-l vedea pe primul a trebuit să-l fac pe al doilea. Mai pe scurt am plecat din Braşov însoţit de un prieten, amândoi cu bicicletele, spre localitatea Brădet care se află la 18 km de punctul de plecare. Aparent pare puţin pentru un biciclist încercat dar eu sunt nou în breaslă şi globul de cristal care-mi ţine loc de burtă nu prea m-a ajutat (poate doar la vale). De aici începe distracţia: pentru a ajunge din A în B trebuie să treci printr-un minunat sat, de poveste aş putea spune, unde timpul a rămas în loc (probabil pentru că l-au furat locuitorii). Da dragilor este vorba despre Gârcini! Pentru cei care nu au trecut pe acolo vreodată vă sfătuiesc să nu o faceţi dacă nu aveţi o maşină dotată cu plug în faţă şi lame pe jante. În caz contrar populaţia de culoare ce sălăşluişte acolo o să interacţioneze cu voi într-un mod nu prea plăcut. Colegul a simţit-o pe pielea lui în momentul în care un PET a fost lansat din mâna unei locuitoare de culoare direct către capul lui. Desigur nu au lipsit din peisaj injuriile.
        Cu toate acestea pot spune că au dat dovadă şi de un adevart simţ estetic valorificat în complimente care sunau cam aşa:
        -Hei baiatu!!! Ce bicicletă mişto ai!!!
Aceasta desigur se poate traduce prin
       -Hei fraiere!! Te ţine să opreşti? Lua-ţia-ş chestia aia neagră cu roţi. (cred că asemănarea de culoare i-a sensibilizat).
Una peste alta şi când te duci şi când te întorci vei simţi un val de adrenalină care te inundă şi-ţi dă putere să pedalezi cum nu ai facut-o în viaţa ta.
         Ca să închei: dragilor, doriţi aventuri neimaginate, exerciţii fizice peste limita puterilor voastre sau o diversificare în plan social? VIZITAŢI GÂRCINIUL PE BICICLETĂ!! Va fi prima şi ultima oară!
Am zis!

6 comments:

 1. Hi..Hi...ueic ap ba!

  ReplyDelete
 2. e totul cât se poate de tru necunoscutule:)

  ReplyDelete
 3. De asta erai tu nervos in mediul virtual zilele trecute!!! Ce zici, vineri stam la o cafea prin Piata Sfatului?

  ReplyDelete
 4. Crezi că se mai cuvine să întrebi?:D Normal că DA, desigur, bineînţeles sau cum vrei să-ţi mai confirm:D

  ReplyDelete
 5. Domnu', ca sa eviti astfel de momente in viitorul tau de biciclist trebuie sa iti pui GPS pe bicicleta, in care sa pui o optiune la setari "Avoid gipsy villages / life threatening roads".

  Ti-am dat si o idee de afacere: pentru ca in acest moment nu exista un asemenea plugin, il poti face tu si il promovezi si tu mai voalat in Chip :)

  ReplyDelete
 6. :) cu adevărat grăieşti înţeleptule lucian, dar pentru asta ar trebui să existe şi drumul:) în altă ordine de idei cred că în zona aia nici GPS-ul nu merge, i-a fost furat semnalul:))

  ReplyDelete

Comenta-mi-aţi