M-am mutat!

Ar trebui ca în 6 secunde să fii redirecţionat automat. În caz contrar accesează
http://www.injineru.ro/
şi actualizează-ţi bookmark-urile.

Tuesday, May 25, 2010

access denied content filter

sau cum să-l ţii pe sclav în lesă...
După un sfârşit de săptămână extins (a început joi şi s-a terminat marţi:D) udat din belşug cu ploaie, băutură şi muuuultă voie bună (moldoveanul a fost la nuntă) am revenit la locul de eternă suferinţă numit de unii muncă. Poate nu ar fi fost o zi cruntă dar alături de durerile de la mansardă şi starea de somnolenţă am avut parte de o surpriză. Urmăresc de ceva vreme un blog interesant unde autoarea postează imagini făcute cu mânuţele ei. Azi am vrut să intru ca să văd dacă cineva a postat vreun reply la unul dintre comentariile mele şi am fost întâmpinat de frumoasa pagină de la începutul post-ului care îl citiţi acum. Mă rog e doar bucata care mă interesează că doar nu era să vă arat toate bălăriile pe care le am deschise. Ideea e alta, nu înţeleg genul ăsta de activitate. Ai un angajat X care-şi face treaba la timp şi bine. X din când în când accesează o pagină de pe internet cu conţinut perfect legal care nu violează mai ştiu eu ce legi. De ce trebuie să-i tai cele 10 minute de Humor/Jokes? Nu e ca şi cum X ar descărca porn de pe torenţi şi cu toate astea access denied you fuckin' piece of slave! Citeam acum ceva vreme un articol pe tema asta (paradoxurile comunismului parcă se numea) şi a multor alte chestii pe care pe lângă faptul că le acceptăm le mai şi îmbrăţişăm cu o idioţenie ieşită din comun pentru că AŞA E NORMAL! Cum dracului mă să fie normal să fii urmărit ca la securitate. Am auzit că firmele mari care se respectă îşi caută angajaţii pe reţelele de socializare să vadă ce căcat mănâncă şi mai ales în ce cantitate. E normal aşa ceva? Mâine poimâine dai şi tu o bucă în pat şi îl vezi la geam pe unul cu un pahar de plastic care încearcă să-ţi intercepteze discuţia cu partenera (sau partenerul depinde de gusturi). De ce paştele mă-sii nu scriu ăştia în descrierea job-ului pe lângă cuvinte ademenitoare de genul: 'pachet salarial motivant sau colectiv tânăr şi dinamic' şi chestii ca asta: 'vă urmărim activitatea! aveţi grijă ce spuneţi când vă pişaţi sau... ciusi!'. E dreptul meu de comenta, e dreptul meu de a-mi exprima o părere! Şi DA, sunt conştient că e dreptul lor să te concedieze, DAR NU PE CĂCATURI de genul.

7 comments:

 1. Bă, da „buruienos” la gură eşti azi. Şi ce revoltat îmi mai eşti. S-a unflat tărâţa-n tine? Ai fii şi tu un mic „div” sau ceva de stau paparazzi dupe curu tau să vază ce faci tu sub plapumă cu partenerul tău - ca de parteneră, de... Ia şi tu un „papiridon” să-ţi treacă durerea de mansardă că te-ai porcit zilele ăstea pe la nunţi şi-ai beut ca porcu să-ţi scoţi daru' de nuntă. Să fii cuminte!

  ReplyDelete
 2. Oooo don' profesor:D chiar mă gândeam că vă veţi face simţită prezenţa pe aici. Am luat ceva pentru tavan aştept să-şi facă şi efectul.
  Normal că sunt cuminte:) sau cel puţin m-am cuminiţit (mi-a cam ajuns zilele astea)

  ReplyDelete
 3. Şti bine că sunt cu ochii pe tine ca pe butelie. Când o să termin lecţiile cu tine vreau să fii cel mai bun elev din clasa mea. Da' mai ai până atunci. Din două una: ori ajungi Sandu de la Oneşti, ori te fac un „domn”.

  ReplyDelete
 4. oohoo, sa vezi ce bine suna : Access denied, you are not authorized to view this page.....si mai ales, dupa ce semnezi contractul vine si te loveste codul intern...ala de zice ,,taica, nu folosesti tu prapadit de angajat aparatura firmei in scopuri proprii si personale, ca-i cu banat!
  Noi sa fim sclavi sanatosi...ca'n rest, le gasim ac de cojoc :D

  ReplyDelete
 5. corectamundo:D dar nu întotdeauna ne iese şi mă seacă dacă nu câştig o bătălie oricât de mică:)

  ReplyDelete
 6. corectamundo:D dar nu întotdeauna ne iese şi mă seacă dacă nu câştig o bătălie oricât de mică:)

  ReplyDelete
 7. Bă, da „buruienos” la gură eşti azi. Şi ce revoltat îmi mai eşti. S-a unflat tărâţa-n tine? Ai fii şi tu un mic „div” sau ceva de stau paparazzi dupe curu tau să vază ce faci tu sub plapumă cu partenerul tău - ca de parteneră, de... Ia şi tu un „papiridon” să-ţi treacă durerea de mansardă că te-ai porcit zilele ăstea pe la nunţi şi-ai beut ca porcu să-ţi scoţi daru' de nuntă. Să fii cuminte!

  ReplyDelete

Comenta-mi-aţi