M-am mutat!

Ar trebui ca în 6 secunde să fii redirecţionat automat. În caz contrar accesează
http://www.injineru.ro/
şi actualizează-ţi bookmark-urile.

Thursday, May 6, 2010

nimic nu mă mulţumeşte

Din nou la muncă, din nou plicitseală chiar dacă pe ici pe colo mai apare câte ceva de făcut. Cum de ceva vreme m-am pus rău cu El Padre Grande acesta s-a gândit să-mi dea o mică lecţie. Patru zile la rând a fost frumos afară, chiar un pic prea cald aş putea zice, dar... toate lucrurile bune au un sfârşit mai devreme sau mai târziu. Astfel a toate ştiutorul s-a gândit să mă binecuvânteze local cu niscaiva stropi de ploaie. O iniţiativă bună din moment ce metrul cub de apă e vreo 4 ron, dar nu aşa de bună din moment ce eu am venit iar la muncă cu bicicleta, în pantaloni scurţi şi tricou desigur. În trecut m-aş fi uitat de dimineaţă pe prognoza meteo dar cum de multe ori mi-am cărat umbrela după mine degeaba am renunţat la acest serviciu modern. Acum mă uit pe geam şi îmi dau seama că iar o să ajung ud acasă. Atât de ud încât un ochi antrenat ar zice că am făcut un preludiu cu ploaia. Pentru că, nu-i aşa, la un moment dat răsare şi vorba: 'Bă, să-mi bag p**a în ea ploaie'. Poate că nu aş fi aşa de revoltat dar nu întrevăd nicio şansă ca după ploaia asta să apară un soare frumos care să stea la pozat. În orice caz, primăvara plouă prea mult, vara e prea cald, toamna plouă prea mult din nou iar iarna e prea frig... nimic nu mă mulţumeşte.
Later edit: A răsărit până la urmă meseriaşul:D

21 comments:

 1. imi pare rau ca esti suparat...little miss sunshine iti trimite o raza de soare :-)

  ReplyDelete
 2. little miss sunshine ar trebui să aibă un nume:P şi nu sunt supărat doar mă f--te vremea de afară, iar ăsta nu e genul de sex care să-mi placă.

  ReplyDelete
 3. oooooooo ai si uitat ce frumos mi-ai spus ieri...te reneg!!!!!!!!

  ReplyDelete
 4. :)) era vorba de numele din antet:) 'Anonymus Says' ar suna mai bine Sabi says or something

  ReplyDelete
 5. ce dragut ai ghicit cine sunt :-))))))

  ReplyDelete
 6. Saru'mana, ne bucuram ca iti place noua fata. O sa ne mutam noi si la o alta casa, trebuie sa mai asteptam putin :) Nu am mai sunat pt ca am ajuns in BV luni la 13 si am plecat la 15 si am zis ca sigur esti la munca.

  ReplyDelete
 7. :) păi... cam eram la muncă dar de o cafea îmi făceam timp:P vă ţin minte:)) data viitoare daţi voi o cafea că e rândul vostru:P

  ReplyDelete
 8. Daca te simti mai bine sa sti ca au fost si altii in situataia ta, colindam de nebuna toate magazinele sa gasesc faianta(si aici este alta poveste gasesc ce imi place, o au expusa, dar nu au pe stoc),cand am plecat la colindat era cald si m-am imbracat in fustita vaporoasa si o bluzita...deci trebuie sa iti spun ca a batut si vantul, m-a si plouat, deci spun ca la mine a fost mai rau....

  ReplyDelete
 9. Frateeeeeeeee!.....da deja ai ajuns bloger inrait...multe fane din cate bag de seama:))...bv

  ReplyDelete
 10. si m-am abonat sa nu mai urli atata:))
  ....si vezi ca nu mai sunt nici cu Anonymous:D

  ReplyDelete
 11. @Mircea :D bucuria mea în viaţă e să-i fac pe ceilalţi să se simtă bine... stau şi mă gândesc dacă ar influenţa pe cineva un post un pic mai depri:)
  @Gabriela sună bine asocierea de termeni: rochiţă vaporoasă, vânt(rece probabil) şi apă >:) ceva poze de la frumosul eveniment ai?:)

  ReplyDelete
 12. am observat că ai ieşit din anonimat.. asta mă bucură cel mai tare:D tre să ştie lumea cine eşti că altfel din umbră nu faci mare lucru:P

  ReplyDelete
 13. Buna aia cu preludiu:))...e de retinut...pusi:*

  ReplyDelete
 14. Ştiam eu că se va găsi cineva care să aprecieze unele tâlcuri:D:*

  ReplyDelete
 15. Mie de poze nu mi-a ars, dar este posibil sa fi existat vreo persoana care sa se distreze pe seama mea si sa faca cateva poze...eu sper ca nu...

  ReplyDelete
 16. nene, n-ar fi frumos sa verifici tu asa inainte google weather inainte de a porni ca printul calare pe bicicleta? Nu de alta, dar corporatist esti, internet folosesti, nu vad ce altceva ti-ar mai sta in cale! :)

  ReplyDelete
 17. :)) m-am plimbat de prea multe ori cu umbrela după mine degeaba aşa că prefer să am un chat subţire cu responsabilul cu vremea... din păcate ăsta trebuie mituit ca să facă ceva ca lumea şi nu întotdeauna am ce să-i dau şi astfel apar ţepele:)

  ReplyDelete
 18. :)) m-am plimbat de prea multe ori cu umbrela după mine degeaba aşa că prefer să am un chat subţire cu responsabilul cu vremea... din păcate ăsta trebuie mituit ca să facă ceva ca lumea şi nu întotdeauna am ce să-i dau şi astfel apar ţepele:)

  ReplyDelete
 19. Buna aia cu preludiu:))...e de retinut...pusi:*

  ReplyDelete
 20. Saru'mana, ne bucuram ca iti place noua fata. O sa ne mutam noi si la o alta casa, trebuie sa mai asteptam putin :) Nu am mai sunat pt ca am ajuns in BV luni la 13 si am plecat la 15 si am zis ca sigur esti la munca.

  ReplyDelete
 21. ce dragut ai ghicit cine sunt :-))))))

  ReplyDelete

Comenta-mi-aţi