M-am mutat!

Ar trebui ca în 6 secunde să fii redirecţionat automat. În caz contrar accesează
http://www.injineru.ro/
şi actualizează-ţi bookmark-urile.

Monday, July 5, 2010

cartofi în (luna lui) cuptor


Yay, a venit iulie, căldură mare şi chef de viaţă.... NOT!!! Plouă de parcă au uitat cei de sus duşurile pornite. N-am mai văzut demult atâta risipă de apă şi cu toate acestea zilele ploioase au adus şi ceva bun, cel puţin pentru mine. Nu mai gătisem de ceva vreme şi chiar mă întrebam când voi avea timp să mă mai prostesc prin bucătărie. Şi uite aşa natura s-a gândit să mă ţină niţel în casă şi să-mi exersez talentul culinar. Nu vă imaginaţi că am făcut cine ştie ce grozăvie (nu am avut chef de complicaţii). Am aruncat un ochi aici şi mi-a venit ideea salvatoare: cartofi copţi cu ciupercuţe. Lista de cumpărături a fost scurtă: cartofi, slănină, usturoi, ciuperci şi brânză. Procesul...şi mai uşor. Dacă nu era mirosul îmbietor de usturoi copt şi ciuperci aproape nu mi-aş fi dat seama că cineva găteşte în casa aia. În momentul în care s-a oprit ploaia şi cerul se înroşise uşor s-a terminat şi mâncarea de făcut (fără prea multe intervenţii). Rezultatul îl vedeţi în continuare:) Tot ce mi-a lipsit a fost un pahar de vin alb, demisec. Cum probabil am mai zis: "tot răul este spre bine". Dacă nu era urât afară mai mult ca sigur nu aş fi avut chef să pierd timpul prin bucătărie.

4 comments:

  1. Vai de capu' meu! Stau si balosesc la poze...pai bine moncher, nu ti-e rusine sa faci lumea sa ravneasca la bunatati? si am o fooaaameee, si nu mai plec odata de la birou...

    ReplyDelete
  2. păi... dacă eşti la birou nu poţi să înfuleci un cordon bleu ceva pe sub tastatură?:P sau la voi pauza de masă a dispărut o dată cu criza?:))

    ReplyDelete

Comenta-mi-aţi