M-am mutat!

Ar trebui ca în 6 secunde să fii redirecţionat automat. În caz contrar accesează
http://www.injineru.ro/
şi actualizează-ţi bookmark-urile.

Tuesday, November 2, 2010

Aurel și Lorena

A fost o dată ca niciodată, că dacă n-ar fi nu s-ar povesti, un băiat de treabă, să-i zicem Aurel, și o fată frumoasă, hmmm... Lorena.
Aurel băiat cu suflet mare trăia la bloc alături de părinți, avea o prietenă dintr-un alt regat cu care coresponda prin depeșe electronice (drumul dintre regate fiind destul de anevoios asta era singura soluție). Lorena nu stătea nici ea mai bine,. Locuia într-o casă din regatul prințului Aurel alături desigur de părinți. Nu prea îi suferea pe aceștia pentru că o puneau să muncească excesiv iar ea era o doamnă ce pula ei. Într-o zi frumoasă de vară legătura la internet pică și prințul Aurel se hotărî să-și ia prințesa din celălalt regat și să plece alături de alt prinț (prieten cu el) și prințesa lui în regatul turnurilor imense. Între timp Lorena visa la falusul prințului și căzu de acord cu soră-sa mai mare să meargă la vrăjitoare să rezolve problema. Aceasta din urmă a creat cu ajutorul chimiștilor din subordine o substanță pe care Lorena trebuia să o dea prințului când se va întoarce din excursie. Pe sticluță scria dragoste.
Între timp prințul se distra de minune alături de prietenii lui, beau Jack daniel's (foarte la modă pe atunci) și se plimbau prin oraș la miez de noapte. După un timp s-au plictisit și s-au întors.
În sunet de trâmbițe a fost anunțată venirea prințului, motiv pentru care lindicul Lorenei tresălta de bucurie.
Și s-a făcut masă mare cu felurite mâncăruri și băuturi, care mai de care mai alese. Lorena s-a angajat part-time ca să slujească la masa prințului (știm desigur motivul real). După nenumărate stacane cu vin și alte băuturi prințul se cam cherchelise și de fiecare dată când Lorena trecea pe lângă el o pișca nițel de cur. Aceasta din urmă prinse tupeu și-ntr-un acces de nebunie i-a propus prințului să o însoțească preț de câteva minute. Cum mădularul prințului nu mai avea răbdare i-a poruncit creierului să facă întocmai cum zice Lorena. Astfel s-a ridicat, a luat-o de braț și au mers la o plimbare prin grădinile palatului. După nenumărate limbi vârâte în gât și de o parte și de cealaltă Lorena i-a plasat prințului în băutură substanța dragoste. Prințul simți cum o căldură îi învăluie trupul și sângele o ia la vale spre corpii cavernoși. Lorena nemaiputând să aștepte luă a luat la smotocit falusul prințului arătându-i astfel cât de mult îl iubește. Amețit de băutură și substanța maximă prințul se îndrăgosti pel loc.
A doua zi a trimis o depeșă electronică prințesei din regatul îndepărtat în care i-a explicat cum Lorena o face mai bine și că ar vrea să încheie povestea lor de dragoste ce durase ani buni. Ruptă-n gură de supărare prințesa îl scoate de la prieteni de feisbuc și începe o viață nouă alături de alt prinț.
Aurel nu e impresionat de gestul ei și-și propune să-i dea la rame Lorenei până ce aceasta va uita de obieceiul ei de a se da cu schiurile alături de vlăjganii din sat.
După aproape un an acesta încă mai încerca....
Aaa și a trăit frustrat până la adânci bătrâneți.
Ză end.


- Posted using BlogPress from my iPhone

11 comments:

 1. :) o să mai vină o serie:) cred că vreo două:P

  ReplyDelete
 2. Orice asemanare cu persoane din sfera realului e pur intamplatoare, nu? :)

  ReplyDelete
 3. normal panse, aurel şi lorena sunt doar rodul unei imaginaţii debordante :)) ţi-am răspuns la leapşă btw:*

  ReplyDelete
 4. Si continuarea seriei cand va veni? :)

  ReplyDelete
 5. @anonim - de îndată ce am ceva timp liber.. urmează o perioadă mai stresantă:))

  ReplyDelete
 6. :)) hahahaha ma prapastuiesc de rass

  ReplyDelete
 7. ăsta era şi scopul:) mă bucur că-ţi place

  ReplyDelete
 8. ăsta era şi scopul:) mă bucur că-ţi place

  ReplyDelete

Comenta-mi-aţi