M-am mutat!

Ar trebui ca în 6 secunde să fii redirecţionat automat. În caz contrar accesează
http://www.injineru.ro/
şi actualizează-ţi bookmark-urile.

Wednesday, November 24, 2010

FricăSimţi cum pleacă din camera mare cu pereţi de sticlă. Încă era caldă pentru că nu poposise mai mult de un ceas acolo. Noua încăpere era mică şi fără pereţi transparenţi. Sentimentul de claustrofobie puse stăpânire pe ea. Începu să tremure. Deasupra cerul era plin de spot-uri şi guri de ventilaţie. Deodată simţi cum gravitaţia o părăseşte şi camera se înclină. Pe fereastră se întrezărea un hău adânc mărginit de bolovani albi cu forme ciudate. Aluneca înspre el. Ar fi vrut să ţipe de frică dar nu avea gură.

2 comments:

 1. termina cu prostiile astea de pa
  500 de space-uri nu sunt destul sa prezinti o idee sau o poveste... careva s-a plictisit de moarte si tu acu te duci pe urmele prostiei lui...
  asta era un blog, unul destul de bun si tu acu scrii despre tarfe si proaste cu claustrofobie.
  nu toate chestile noi sunt si neaparat bune.

  imi rulez o tigara, ma gandesc la tequila si chicas, ma intreb cum dracu o sa incapa 14 camasi in rucsacul meu, si daca sunt inca beat sau doar mahmur... (si multe alte chestii care poate nu sunt potrivite pentru in site care nu te intreaba daca ai 18 ani)
  te salut, si ne auzim la o bere prin BV
  TB

  ReplyDelete
 2. tiberiu:) eşti cam pornit de dimineaţă:))
  personal ideea de a scrie în 500 de caractere mi se pare interesantă;)
  mmm tequila.. aia da sursă de inspiraţie:D, uite deja mi-a venit o idee 14 cămăşi intră în rucsac dacă le rulezi aşa frumos ca pe clătite:))
  pentru gânduri trecute de 18 ani avem loc de dat cu capul:)
  până pe 28 inclusiv putem bea o bere împreună (dacă dai că-s lefter:)) după care ne mai auzim tocmai pe 13 că dispar în ţările calde
  zi frumoasă TB:)

  ReplyDelete

Comenta-mi-aţi